O nama

Ima li ljepšeg osjećaja u ovom poslu od onog trenutka u godini kada ugledate poznata i draga lica, osobe koje dolaze u Vrsar, provesti svoj godišnji odmor u našim apartmanima.

Iskreno se obradujemo i obuzme nas neki poseban osjećaj topline i nježnosti kada u toku godine zazvoni telefon i čujemo već poznati glas s druge strane naših gostiju koji nam se javljaju i najavljuju svoj dolazak.

Supruga, po struci diplomirani inženjer elektrotehnike i ja diplomirani ekonomista, smo presretni kada možemo pridonijeti da odmor naših gostiju bude nezaboravan i veličanstvenstven. Jednom riječi, našli smo se u tom poslu i odlučili mu se profesionalno posvetiti.

Osnovali smo 1990 godine poduzeće BOVI i pod tim imenom posluje turistička agencija na čijim stranicama gledate naše apartmane i apartmane naših vrijednih sugrađana, a s nekima od njih imamo više od dva desetljeća uspješne suradnje.

Danas, poslije 25 godina, imamo vlastite apartmane koji su uređeni i opremljeni prema zahtjevima tržišta, odnosno potrebama i željama gostiju u kojima se može provesti ugodan odmor kako u novom dijelu Vrsara, tako i apartmanima i sobama u romantičnoj starogradskoj jezgri Vrsara.

Apartmani u starogradskoj jezgri Vrsara U blizini su crkva i kaštel koji dominiraju sa svojom ljepotom i ispunjavaju Vam sjećanja savršenim godišnjim odmorom.

Najljepša preporuka i pohvala nam je svakako povratak zadovoljnih gostiju , ali to nije samo naš doprinos. Zasluga je to svih nas koji smo u turizmu: restorana u kojima se dobro jede, prekrasne i uređene plaže sa čistim morem, bujnom prirodom i zelenilom, ljubaznim domaćinima.

Neka samo tako ostane i potraje.