Free Poreč Riviera Bike Tours

Free Poreč Riviera Bike Tours

Ako volite istraživati skrivene kutke u prirodi na dva kotača, obavezno isprobajte besplatne biciklističke ture u ponudi Riviere Poreč. Vozite se neutabanim stazama ili asfaltiranim cestama kroz živopisne krajolike u okolici Poreča, Funtane, Tar-Vabrige, Kaštelira i Vižinade. Otkrijte jamu Baredine, šumu Kontija kraj Limskog zaljeva, Park skulptura Dušana Džamonje ili čuvenu zvjezdarnicu u Tićanu.

RASPOLOŽIVO: od ponedjeljka do petkaLOKACIJE: Poreč, Funtana, Tar-Vabriga, Kaštelir, Vižinada

U ponudi je pet besplatnih vođenih MTB tura s polaskom iz Poreča, Funtane, Tar-Vabrige, Kaštelira ili Vižinade. Možete birati između laganih i srednje zahtjevnih ruta dužine od 20 do 45 km i od 115 do 450 m akumuliranog uspona.

Opisi staza: Free Poreč Riviera Bike Tours - (myporec.com)

Napomene o besplatnim MTB turama: - Ture su potpuno besplatne i ne uključuju pića, hranu ili ulaznice.- Moguć je najam bicikala, kaciga i ostale biciklističke opreme (uz nadoplatu).- Kaciga je obavezna. - Nije preporučeno za djecu mlađu od 14 godina.- Potrebno je znati voziti bicikl i imati osnovnu kondiciju za prijeći 20 do 50-ak km dnevno. - U slučaju potrebe osigurano je interventno vozilo. - Vodič ima pravo izmijeniti rutu ovisno o vremenskim uvjetima i kondiciji gosta.

Besplatna rezervacija je moguća do 12 sati prije polaska:Viber/WhatsApp +385 91 604 1723,e-mail: [email protected]

Od
13.05.2024
Do
28.06.2024
Lokacija
Poreč-Parenzo
Organizator
Poreč Riviera