Sea Star Festival

Priželjkujete ludo, zabavno i nezaboravno ljeto?! Čini se da nećete dugo čekati, jer se na jadranskoj obali već u svibnju priprema party svjetskih razmjera. Vrhunska glazba, poznati organizatori i više od 70 izvođača na šest pozornica. Gdje? U Umagu na Sea Star Festivalu!

Dolaze nam kalifornijski bogovi rapa - Cypress HillDa će ovo biti još jedno izdanje za pamćenje, potvrđujemo najavom jedne od najvećih hip-hop grupa u povijesti, Cypress Hilla. To je bend koji ima svoju zvijezdu na hollywoodskom Walk of Fameu kao i nevjerojatnih 20 milijuna albuma prodanih diljem svijeta. Zaslužni su za hitove „Insane In The Brain“, „Tequilla Sunrise“, „Rock/Rap Superstar“, „Hits From the Bong“ i „I Ain’t Goin’ Out Like That“ koje ćete u Stella Marisu slušati u izvedbi pune, petočlane postave. Wow i još jednom wow!

Sea Star Festival do sada su pohodili svjetski DJ kao što su Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Paul van Dyk, Ofenbach, Nina Kravitz i Sven Väth te bendovi Prodigy, Hurts, Wu-Tang Clan i brojni drugi. Podjednako je impresivan popis domaćih i regionalnih imena koja su privukla veliki interes publike: Tram 11, Edo Maajka & Band, Nipplepeople, Elemental, Krešo Bengalka, Hladno pivo, Dječaci, Kiša metaka, Detour, Vojko V i brojni drugi.

Pripremite za najbolju party sezonu u Istri i ...Let\'s get the party started!

Od
28.05.2021
Do
29.05.2021
Lokacija
Umag-Umago
Organizator
Exit festival