Rabac Open Air

Rabac Open Air vraća se na ulice Rapca! Moto festivala je slaviti život, ljepotu života i malih životnih užitaka - a koje je bolje doba za to od onog kada dani traju duže i daju nam dodatnih par sati za uživanje?

I u 2020. godini, posjetitelji, domaći i strani, kroz četiri programske kategorije koje obuhvaćaju glazbu, kazalište, interaktivne dječje programe i filmske projekcije na otvorenom, moći će uživati čitavo ljeto. Programi puni iznenađenja, zabave, čarolije, ali i glazbe, smijeha i glume oduševit će sve stanovnike Rapca kao i njihove goste svih generacija.

Uz to, Rabac Open Air ostvaruje suradnju s programskim partnerom festivala, Labin Art Republikom, čime aktivnosti i događanja u susjednom Labinu upotpunjuju festivalski program, stvarajući sinergiju između Labina i Rapca, a kvalitetan i zanimljiv sadržaj posjetiteljima je dostupan svakog dana ljeta.

Hotelska tvrtka i glavni sponzor festivala - Valamar Riviera, pretvorila je svoju misiju da “inovativno upravlja odmorišnim turizmom u cilju kreiranja nezaboravnih doživljaja za goste” u stvarnost postavši inicijator i partner Rabac Open Air festivala. Valamarovi objekti na samoj obali Rapca čine savršenu kulisu i mjesto radnje većine festivalskih događanja.

Rabac Open Air festival podržan je i od strane turističke zajednice Labin-Rabac, čiji je cilj neprekidno unaprjeđivati imidž Rapca kao jedne od vodećih hrvatskih turističkih destinacija.

Ne propustite ljetne doživljaje koje ćete pamtiti zauvijek!

» www.rabacopenair.com» FB_Rabac Open Air

Od
15.06.2020
Do
28.08.2020
Lokacija
Rabac
Organizator
Rabac Open Air & Valamar